söndag 6 november 2011

Hösthelg

Eftersom det har varit en fin helg vädermässigt har vi såklart varit ute med hundarna en hel del. Härligt med långpromenad i dagsljus... Gick i skogen så hundarna fick springa lösa, härligt att kunna springa ordentligt och nosa på allt....

Efter lördagens promenad la vi varsitt spår åt hundarna. Vi började med Stella och tog Indra efteråt, det gick bra för båda hundarna även om det verkade vara lite besvärligt för dem båda stundtals. Förmodligen något som störde.

Idag tänkte jag tagit med Indra till rallylydnadsträningen. Tyvärr fick hon ont i sin onda tass efter promenaden och i samråd med Camilla beslutades om vila och medicinering. Stackars Indra =( Istället blev det Stella som fick träna. Efter att hela rallygänget byggt banan testade vi den två gånger, liksom förra veckan hade Stella stundtals svårt med koncentrationen och gick och luktade i marken, men jag upptäckte att hon går bättre när jag ökar upp tempot lite. Får inte vara så långsam helt enkelt.... Annars passade vi mest på att träna lydnadsmoment, bra med störning. Tränade inkallning och kvarsittande. Dessutom tog vi några skutt över hindret. Sen var jag tvungen att prova ligg också.... Funkade bättre idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar